ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ "ΑΠΑΡΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ"

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλει τον εμπρησμό, αργά το βράδυ της Δευτέρας 16/1, του «Απαρτου Κάστρου», που είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)

Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα

Τηλ. 210-3303639, Fax 210-3815597

www.kkeml.gr • e-mail: cpgml@otenet.gr

 

 

Ανακοίνωση – Καταγγελία

                                                                                     18/1/2012

 

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλει τον εμπρησμό, αργά το βράδυ της Δευτέρας 16/1, του «Απαρτου Κάστρου», που είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του. Εκτός από σύμβολο του σκληρού και πολύμηνου αγώνα του λαού της Κερατέας, για να μην εγκατασταθεί η χωματερή στο Οβριόκαστρο, το κτίσμα του «Απαρτου Κάστρου», στο χώρο του πρώην μπλόκου του ΒΙΟ.ΠΑ., αποτελούσε όλο αυτό το διάστημα, κι ένα ζωντανο χώρο συνάντησης και πραγματοποίησης συζητήσεων και συνελεύσεων των κατοίκων.

 Η ενέργεια αυτή, που έχει σαφώς, χαρακτήρα τρομοκράτησης του λαού της Κερατέας, έρχεται ύστερα κι από την εκ νέου, έκφραση της πρόθεσης της νέας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΛΑΟΣ, για την εγκατάσταση χωματερών σε Γραμματικό και Κερατέα και την απόρριψη από το ΣτΕ, των προσφυγών των Δήμων Κερατέας και Γραμματικού, ενάντια στην εγκατάσταση ΧΥΤΑ.

Ο λαός της Κερατέας, όμως, δε πρόκειται να τρομοκρατηθεί! Θα συνεχίσει και θα εντείνει το δίκαιο αγώνα του, μέχρι την επίτευξη τελικής νίκης.

 

Το «Απαρτο Κάστρο», σύμβολο αγώνα!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Οχι στην εγκατάσταση του ΧΥΤΑ στην Κερατέα!

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License