Βραζιλία: Ο αγωνας εναντια στις αυξησεις των εισητηριων συνεχιζετε

11111111111111

 


 

Συνεχιζονται οι διαμαρτυρίες και οι συγκρουσεις στην πόλη Τερεσίνια στην Βραζιλία ενάντια στην αυξηση της τιμης των εισητηρίων κατα 10%.

Χθες ήταν η 7 ημερα των διαμαρτυριών και ήταν η βιαιώτερη όλων των προηγούμενων ημερών.

Μετα απο την διαδήλωση στους κεντρικους δρόμους της πόλης οι φοιτητές αποφάσησαν να συγκεντρωθούν στην πλατεια μπροστα στο δημαρχείο. Με το που έφτασαν εκει μια ομαδα 450 πανοπλων αστυνομικών τους επιτέθηκε χωρις προηγουμένος να εχει γινει οποιαδήποτε πραξη που να δικαιωλογει την επίθεση. Οι αστυνομικες δυνάμεις εξφεντώνησαν δακρυγόνα σε ευθεία βολή εναντια στους 20-30 φοιτητες και στην συνέχεια τους ξυλοκόπησαν με αφανταστη βιαιότητα.

ηΗ αστυνομια πρέβη σε δεκαδες ανεξελενκτες συλληψεις σχετικών και ασχετων

φωτογραφιες απο τις 7 ημερες αντιστασης και αγωνα

http://www.midiaindependente.org/pt/blue/2012/01/502086.shtml

http://www.midiaindependente.org/pt/blue/2012/01/502070.shtml

φωτος απο την χθεσινη ημερα

http://www.midiaindependente.org/pt/blue/2012/01/502105.shtml

 

βιντεο απο την χθεσινη αστυνομικη βαρβαρότητα http://www.youtube.com/watch?v=_s_GeEwBzFU
 

 

από rebelian 11/01/2012 5:46 μμ.


Σημερα οι φοιτητες συνέχισαν τις διαδηλωσεις στο κεντρο της πόλης απαγορευοντας την κινηση των μμ μεταφορας. Η αστυνομία συνέχισε το κατασταλτικο της έργο κινηγώντας  τους διαδηλωτες οι οποιοι έκαψαν ενα λεωφορειο κανοντας σαφές προς τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων οτι δεν θα αποδεχθουν τις νέες αυξησεις.


 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License