Καταδικάστηκαν 18 αγρότες για το μπλόκο του Ορμενίου

Ενημέρωση από τα δικαστήρια Ορεστιάδας σχετικά με την υπόθεση των αγροτών που κατηγορούνται για παρακόληση συγκοινωνιών τον Γενάρη του 2010

Καταδικάστηκαν παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα.

Σε έξη μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν 18 αγρότες, οι οποίοι κατηγορούνταν για παρακώλυση συγκοινωνιών κατ’ εξακολούθηση για το μπλόκο του Ορμενίου το 2010.

Η απόφαση του μονομελούς πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, όμως πάγωσε τους κατηγορούμενους και όσους βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στα δικαστήρια Ορεστιάδας προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Στους αγρότες συμπαραστέκεται εμπράκτως ο δικηγορικός σύλλογος Ορεστιάδας, ο οποίος όρισε δικηγόρους το σύνολο των κατηγορουμένων.

Σαν πρώτη αντίδραση, η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων Έβρου «Η ενότητα» καλεί τους αγρότες και τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τρίτη 20/12 στις 11 το πρωί στην αγροτική τράπεζα Ορεστιάδας.

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License