Τρεις μέρες μετά την επίθεση στη ΙΖ' ΔΟΥ Αθηνών, στην οδό Δαμάρεως, στο Παγκράτι, στόχος εμπρησμού έγινε η εφορία της Γλυφάδας, στην οδό Γούναρη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια στο κτήριο όπου στεγάζεται η ΔΟΥ, στην οδό Γούναρη 227.

Από την έκρηξη, που προκλήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στα γραφεία του πρώτου ορόφου, κυρίως όσα βρίσκονται στην πίσω πλευρά του κτηρίου, στην οδό Παλαιών Πολεμιστών. Για την επίθεση δεν είχε υπάρξει μέχρι χθες βράδυ ανάληψη ευθύνης.

Ερευνες για την επίθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=329494

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License