Και στο Ρέθυμνο έγινε πορεία. Για άλλους με αφορμή το Πολυτεχνείο και για άλλους μόνο και μόνο για τα περασμένα πολυτεχνεία.

Υπήρξαν δύο πορείες. Πρώτη ήταν των σταλινικών που μιας και δεν ήταν στο Πολυτεχνείο προσπαθούν να το καπελώσουν τόσα χρόνια. (Γύρω στα 150-200 άτομα.

Δεύτερη ήταν του υπόλοιπου κόσμου, φοιτητικών συλλόγων, κομμάτων-οργανώσεων, και α/α. Η πασπ προσκόλλησε στην ουρά αυτής και αποδοκιμάστηκε πολλές φορές. Πετάχτηκαν ντομάτες προς το μέρος τους και προς το τέλος της διαδρομής αποχώρησαν. Το α/α μπλοκ είχε πολύ κόσμο (γύρω στα 100 άτομα). Δεν έχω σαφή εικόνα για το σύνολο της πορείας αλλά θα το υπολόγιζα γύρω στα 400-500 άτομα. Όποιος μπορεί να συμπληρώσει ας το κάνει.

Όσον αφορά τους μπάτσους, είχε αρκετούς και σε διάφορα σημεία. Ασφαλίτες έκοβαν συνεχώς βόλτες με μηχανές και αμάξια. ΟΠΚΕ με καπελάκηδες σε μικρή απόσταση από την πορεία (βλέπετε ήταν και η πασπ εκεί). ΜΑΤ, για την ακρίβεια μπλέδες δεν έπεσαν στην υπόληψή μου να υπάρχουν πουθενά καβαντζωμένοι.

Ας συμπληρώσει όποιος/α έχει ας προσθέσει.

από paramother 18/11/2011 11:51 πμ.


Προσωπική μου άποψη ειναι ότι ήταν πολύ λίγος ο κόσμος εχθές στην πορεία, ειδικά αυτήν την περίοδο που οι κοινωνικές ανισότητες μεγαλώνουν και η συσπείρωση θα έπρεπε να ειναι μεγαλύτερη απο ποτέ. Δυναμική και με αρκετό κόσμο το μπλόκ του Α/Α χώρου, που πλαισιώθηκε απο μαθητές και κόσμο ανένταχτο.

Τραγελαφικές σκηνές και φάτσες απο την μεριά του ΠΑΜΕ που παρατάχτηκε με παλούκια μπροστά μας, δείχνοντας για άλλη μια φορά οτι δεν έχουν καμία σχέση με την λέξη "κίνημα"...

Προκλητική η στάση της πάσπ, κατέβασε τους τραμπουκους φοιτητοπατέρες της και δέχτηκε την οργή του κόσμου, έστω και με το ελάχιστο τρόπο(ντομάτες και νεράντζια), τα παιδιά δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί είχαμε αυτήν την στάση απένατι τους, θεωρούν βλέπετε τους εαυτούς τους ώς σοσιαλιστές αγωνιστές... τους αφήσαμε στην πλατεία αγνώστου στρατιώτη να τραγουδάνε το, πότε θα κάνει ξαστεριά, την ίδια απορία έχουμε και εμεις...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟ!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License