Σύλληψη φοιτητή με ανύπαρκτες κατηγορίες

σύλληψη ενός φοιτητή κατά την πορεία του πολυτεχνείου από άντρες των ΜΑΤ

Χθές 17/11/2011 και κατα τη διάρκεια της πορείας στην μνήμη των γεγονότων του πολυτεχνείου περίπου στις 6:30 απέναντι από την Αμερικάνικη πρεσβεία συνελήφθη απ'ο τα ΜΑΤ ,με αβάσιμες κατηγορίες και αφού τα επεισόδεια είχαν  ΗΔΗ λήξει γύρω από την πλατεία μαβίλης, o φοιτητής Γ.Π. (18 χρονών) του οποίου ,αφού οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ,  του ασκήθηκαν κατηγορίες για 3 κακούργηματα και 2 ποινικά αδικήματα και θα ακολουθήσει δίκη ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!
 
παρακαλώ πολύ αν υπάρχει οτιδήποτε σε φωτο η βίντεο στο οποιο τυχόν φαίνεται το παιδί ας στείλει ένα μήνυμα! ομοίως αν υπάρχει κάποιος μάρτυρας !  (το παιδί φορούσε γκρι φουτερ με κουκούλα και σκούρα φορμα και εγώ φόραγα μαύρη φόρμα και μαύρο φούτερ adidas)  ευχαριστώ πολυ

από @ απο imc 18/11/2011 2:56 πμ.


Για λόγους προστασίας κρύφτηκαν τα ονόματα.

Οποιος έχει στοιχεία για τη σύλληψη μπορεί να στείλει μήνυμα στο indymedia

Για ηλεκτρονική επικοινωνία, χρησιμοποιείστε το παρακάτω e-mail:

  • imc-athens-editorial
    Επικοινωνία με την Συλλογικότητα Διαχείρισης του IMC Athens.

 

από Ιωάννα 18/11/2011 3:21 πμ.


Επιβεβαιώνω το περιστατικό που περιγράφεται στο παραπάνω μήνυμα καθώς βρισκόμουν κ γω εκεί ακριβώς μπροστά στην πρεσβεία. Λίγα λεπτά αφότου είχε ολοκληρωθεί η πορεία και πριν περάσει το ΚΚΕ, 2 ματάδες,αφού συνεννοήθηκαν μεταξύ τους, βγήκαν απ'τη σειρά τους, κατευθύνθηκαν προς το μέρος του παιδιού με το γκρί φούτερ, που ήταν απλός θεατής, και τον οδήγησαν σε κλούβα. Αίσχος!!!

από dm 18/11/2011 10:17 πμ.


Ιωάννα, είμαι ο δικηγόρος και φίλος του παιδιού. Έχω στείλει το e-mail μου στη διαχείριση του σαιτ. Αν έχεις οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη , θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις κάποιο e-mail . Το ίδιο και για οποιονδήποτε έχει κάποια ππληροφορία. Ευχαριστώ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License