Ενημέρωση από Πύργο

Σε δύο μέτωπα οι κινητοποιήσεις στον Πύργο

Με απογευματινή πορεία στο κέντρο του Πύργου και αρκετό παλμό "τιμήθηκε" η επέτειος του Πολυτεχνείου που ειδίκα φέτος είναι πιο επίκαιρη από κάθε άλλη φορά.

Όπως πάντα υπήρξαν δύο πορείες,του ΠΑΜΕ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Νωρίτερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του "Δεν Πληρώνω" έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στον Πύργο με μεγάλη συμμετοχή.Η αντιμετώπιση ήταν θετίκη από πλευράς των εργαζομένων-τεχνικών της ΔΕΗ οι οποίοι και εξέφρασαν την στάση τους υπέρ του λαού και των αδυνάτων που δεν θα καταβάλουν το χαράτσι.

Βέβαια δεν ήταν ίδια και η στάση της προϊσταμένης η οποία προχώρησε σε ευθείες απειλές προς τον κόσμο αλλά και το Λαϊκο Κίνημα που τις τελευταίες μέρες παίρνει μεγάλες διαστάσεις και στον Πύργο μετά από τις πολύ επιτυχημένες συνελεύσεις που χουν γίνει σε πολλές γειτονιές.

Όπως και να χει εμείς προχωρούμε!

  • Δεν θα λυγίσουμε σε απείλες από ¨βολεμένους καρεκλοκένταυρους του ΜΠΑΤΣΟΚ"
  • Δεν χρωστάμε,δεν πουλάμε,δεν πληρώνουμε 
  • Όχι στα χαράτσια
  • Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
  • Κάτω η "μνημονιακή" κυβέρνηση της χούντας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License