Ενημέρωση από Βέροια

Πορεία στη Βέροια

Μετά από κάλεσμα του αυτόνομου στεκιού baruti pπραγματοποιήθηκε συκγέντρωση στην πλατεία δημαρχείου και μετά ακολούθησε πορεία στη οποία εκτός από Α/Α, συμμετείχαν άτομα από τη συνέλευση της πλατείας, καθώς επίσης και ανένταχτος κόσμος. Η πορεία αφού πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης, έκανε μια στάση στα γραφεία του ΜΠΑΤΣΟΚ τα οποία και "στόλισε" όπως έπρεπε. Μετά από ένα πέρασμα στη κεντρική αγορά, για να μη φανούμε αγενείς κάναμε μια επίσκεψη στα γραφεία του ΛΑΟΣ μιας και ήταν στο δρόμο μας, στα οποία επίσης αφήσαμε μυνήματα "εκτίμησης" και "αγάπης". Καθ'όλη τη διάρκεια της πορείας φωνάζονταν συνθήματα και πετάγονταν τρικάκια με το παρακάτω περιεχόμενο:

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το Πολυτεχνείο δεν ήτανε γιορτή, οι ΚΝΙΤΕΣ δεν το ξέρουνε δεν ήτανε εκεί

Δούλευε, ψήφιζε και βγάλε τον σκασμό

Ο πολιτισμός τους σβήνε ιάμα τους κοπεί το ρεύμα

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Το κράτος παρακράτησε

Η πορεία κατέληξε στην πλατεία δημαρχείου, όπου είχε μικροφωνική-προβολή η συνέλευση της πλατείας. Αργότερα θα ανέβουν και φωτογραφίες.


http://baruti.squat.gr

από baruti 17/11/2011 11:57 μμ.


post image

foto

Εικόνες:

από baruti 17/11/2011 11:59 μμ.


post image

a

Εικόνες:

από baruti 18/11/2011 12:10 πμ.


post image

B

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License