Στην απομόνωση ο σύντροφος Μπάμπης Τσιλιανίδης

Στην απομόνωση ο σύντροφος Μπάμπης Τσιαλιανίδης

Σήμερα το πρώι μετήχθη στην φυλακή Διαβατών ο σύντροφος Μπάμπης Τσιλιανίδης  καθώς αύριο περνάει από το ανακριτικό τμήμα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για άγνωστη υπόθεση.

Κατά την είδοδο του στην φυλακή και περνώντας από τον σωματικό έλεγχο αρνήθηκε φυσικά να κατεβάσει τα εσωρουχά του. Η διεύθυνση της φυλακής με συνοπτικές διαδικασίες έστειλε και αυτόν τον σύντροφο στα πειθαρχικά κελιά των Διαβατών.

Το συγκεκριμένο πράγμα έχει επαναληφθεί  τις τελευταίες μέρες καθώς και οι σύντροφοι Πολύδωρος Γ., Μπολάνο Δ. και Συριανός Ρ. βρίσκονται στην απομόνωση των φυλακών Χαλκίδας, Τρικάλων και Διαβατών αντίστοιχα.

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11/11 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 10:00π.μ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=34006

 

 


Ο Σύντροφος Μπολάνο δεν είναι στην απομόνωση από χθες το μεσημέρι. Οι σύντροφοι Χαρης Χατζημιχελάκης και Δαμιανός Μπολάνο κατάφεραν να είναι μαζί στο ίδιο κελί.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License