Για την δίκη των 12 αγωνιστών του φοιτητικού κινήματος στην Χαλκίδα

Ενημέρωση από τη δίκη των συλληφθέντων της 8/03/07

Αυτή τη Δευτέρα τελείωσαν οι μπάτσοι μάρτυρες κατηγορίας και πέρασαν οι καλεσμένοι από το δικαστήριο μάρτυρες υπεράσπισης.


Ως μάρτυρες υπεράσπισης ,ήρθαν και κατέθεσαν 4 πανεπιστημιάκοι καθηγητές,ο κ. Τουλγαρίδης από την ΟΛΜΕ που συμμετείχε στη διοργάνωση εκείνης της πορείας και ήταν και μάρτυρας και στη δίκη των 49,καθώς και φοιτητές.Στο τέλος παίχτηκαν και video που έδειχναν τις συλλήψεις κάποιων από τους κατηγορούμενους,αλλά και τα γεγονότα εκείνης της ημέρας , καθώς και αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων της 8/03/2007.

Γενικά το κλίμα ήταν αρκετά θετικό αυτήν τη φορά.Την παρασκευή 11/11/2011 η δίκη συνεχίζεται με τους υπόλοιπους μάρτυρες υπεράσπισης που καλούν οι κατηγορούμενοι.Γενικά καλό θα ήταν να υπάρχουν αλληλέγγυοι ,όσοι μπορούν ας έρθουν.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 12 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License