Συλλαλητήριο κατά της ψήφου εμπιστοσύνης οργανώνει την Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ

Συλλαλητήριο κατά της ψήφου εμπιστοσύνης οργανώνει την Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ

 

Συλλαλητήριο κατά της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση οργανώνει η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ύστερα από απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ το συλλαλητήριο πραγματοποιείται προκειμένου να σταλεί νέο ηχηρό και αδιαπραγμάτευτο μήνυμα στην Ελληνική Βουλή ότι η ελληνική κοινωνία στη συντριπτική της πλειοψηφία είναι αντίθετη με τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και έχει ήδη άρει τη δική της ψήφο εμπιστοσύνης.

"Η Κυβέρνηση, που με την πολιτική της, εδώ και ενάμιση χρόνο έχει στραφεί κατά ολόκληρης της Κοινωνίας, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση, τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους νέους, ζητά σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή για να συνεχίσει την πολιτική των εκατοντάδων χιλιάδων απολύσεων, της διαρκούς μείωσης μισθών και συντάξεων, την πολιτική που υπερχρεώνει τη χώρα και οδηγεί σε εκχώρηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων σε ξένα συμφέροντα και σε ξεπούλημα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του τόπου σε επενδυτές «αρπακτικά», στην εκχώρηση των δημοσίων υπηρεσιών σε ιδιώτες – κερδοσκόπους, στο ξεπούλημα των επιχειρήσεων του Δημοσίου σε εξευτελιστικές τιμές και στη διάλυση κάθε έννοιας εναπομείναντος Κοινωνικού Κράτους", τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα και ώρα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ενώ συλλαλητήριο  οργανώνει και το ΚΚΕ την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Σϋνταγμα.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=323030

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License