Ο λαός μετέτρεψε τις παρελάσεις σε λαϊκές διαδηλώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

Ο λαός μετέτρεψε τις παρελάσεις σε λαϊκές διαδηλώσεις

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο λαός της Ελλάδας και η νεολαία αυθόρμητα, μαζικά και αγωνιστικά μετέτρεψαν τις περισσότερες παρελάσεις σε λαϊκές διαδηλώσεις ενάντια στην κυβέρνηση της άγριας αντιλαϊκής επίθεσης, καθώς και ενάντια στη δουλική πολιτική της προς τους τροϊκανούς αφέντες της.

Από αυτές τις λαϊκές διαδηλώσεις αυτοί που ενοχλήθηκαν ήταν το αστικό πολιτικό προσωπικό και όλες οι αντιδραστικές, σοβινιστικές δυνάμεις.

Η κυβέρνηση και όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό επιχειρούν να καπηλευτούν τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας, να διαστρεβλώσουν τους στόχους της εθνικής απελευθερωτικής Αντίστασης και να τους ταυτίσουν με τις σημερινές επιδιώξεις της κυβέρνησης. Επιδιώξεις αντιδραστικές, αντιλαϊκές και υποτελείς. Και αυτή είναι μια μεγάλη προσβολή για το λαό μας, για τους εργαζόμενους και για τη νεολαία.

Να συνεχίσουμε πιο μαζικά και μαχητικά τους αγώνες που ξεκινήσαμε ενάντια στη νέα υποδούλωση. Ενάντια στις αντιλαϊκές και υποτελείς δυνάμεις που εξοντώνουν το λαό και λεηλατούν τη χώρα.

 

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License