5 Δεκέμβρη η δίκη του Ράμι Συριανού

5 Δεκέμβρη η δίκη του Ράμι Συριανού

Για τις 5 Δεκέμβρη στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης ορίστηκε η δίκη του αναρχικού Ράμι Συριανού κατηγορούμενο για ληστεία στον ΟΔΔΥ Νεάπολης.

Ο σύντροφος βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 1 Φλεβάρη στις Φυλακές Ιωαννίνων.

Γράμμα του Συριανού Ράμι σχετικά με την υποθεσή του:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1283491


Οι κρατικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί, λίγο μετά τη σύλληψη του ραμι συριανού προσήγαγαν τον σύντροφο Κ.Σ. ως το 2ο υποτιθέμενο άτομο που συμμετείχε στη ληστεία του ΟΔΔΥ νεάπολης. Το γεγονός ότι ο Κ.Σ. -από καιρό στοχοποιημένος απ τους μπάτσους για την αγωνιστική του δράση- εργαζόταν στα πανεπιστήμια κατά την ωρα της ληστειας ενωπιον δεκάδων ανθρωπων που το πιστοποιησαν ενορκως δεν εμποδισε καθολου τον εισαγγελεα να του προσαψει 2 κακουργηματα, χωρις ομως να προφυλακιστει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License