"Δύο χρόνια ζωή έχει ο Ο.Τσάβες" λέει πρώην γιατρός του.

H. Chavez 1956-2013 R.I.P.

 

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες έχει ζωή το πολύ δύο χρόνια δήλωσε ο πρώην χειρουργός γιατρός του Σαλβαδόρ Ναβαρέτε σε συνέντευξή του την Κυριακή σε εφημερίδα του Μεξικού. «Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε πολλές ελπίδες ότι η θεραπεία του θα είναι απολύτως αποτελεσματική», πρόσθεσε. Ο δόκτωρ Ναβαρέτε ήταν ο προσωπικός γιατρός του Τσάβες από το 2002 μέχρι πρόσφατα.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε κατά σύμπτωση την ίδια ήμερα που ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναχώρησε για την Κούβα, για εξετάσεις και συνέχιση της χημειοθεραπείας του. Από το αεροδρόμιο, σε μήνυμα του προς τον λαό της Βενεζουέλας, δήλωσε ότι η κατάσταση της υγειάς του βελτιώνεται. «Δόξα τω Θεό, είμαι ζωντανός, όρθιος και αισιόδοξος» ανέφερε.

Οι προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα, με απόφαση του ίδιου του Τσάβες, θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, οκτώ μήνες νωρίτερα από ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα.

από @ 18/10/2011 1:26 μμ.


συγγνώμη για το άσχετο του θέματος, καθαρή περιέργεια, ο Τσάβεζ πιστεύει στον "θεό"; και σε ποιόν ακριβώς θεό, σ' αυτόν που οι κονκισταδόρες προσηλύτιζαν ή σφάζαν στ' όνομά του τους προγόνους του;

@@

από @@ 18/10/2011 3:05 μμ.


Είναι είναι καθολικός και είναι καθαρά προσωπικό του θέμα .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License