ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Eμφάνιση "χρυσαυγιτών" - νεοηλιθιων στην πόλη μας με συνθήματα έγινε αυτές τις μέρες. Φυσικά η απάντηση ήταν άμεση με σβύσιμο των συνθημάτων τους από συντρόφους, αλλά το σημαντικότερο είναι η δημιουργία αντιφασιστικού μετώπου για απάντηση σε όλες του τις μορφές. Την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 21.00 στο αίθριο των Προκάτ του Πολυτεχνείου υπάρχει μάζεμα των συντρόφων για τον συντονισμό της δράσης. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΚΕΙ. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

από .. 21/08/2003 1:39 μμ.


tha toys kremasete kai aftoys?

από yukik 21/08/2003 10:18 μμ.


...οτι για γελια (και για κλαματα) ειναι καποιοι θλιβεροι τυποι που προσπαθουν να σκωτωσουν την ανια τους κανοντας κριτικη εκ του ασφαλους, γραφοντας εδω τα ανουσια σχολιακια τους, που στην καλυτερη περιπτωση διαφημιζουν την παραιτηση τους. διαλεχτε καλυτερα κανενος αλλους ειδους εκτονωση απο αυτες που απλοχερα προσφερονται στην αγορα. μπραβο στους συντροφους/συντροφισσες απο τη ξανθη που κανουν και ανοιχτο καλεσμα και, οπως φαινεται τουλαχιστον, δεν περιοριζονται απο την εσωστρεφια που χαρακτηριζει μεγαλο μερος του χωρου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License