ενημέρωση για την δίκη των 12 της 8ης Μαρτίου 2007

για την δίκη στο ΜΟΔ Χαλκίδας

Η δίκη ξεκίνησε με μάρτυρες κατηγορίας.Ο πρώτος που πέρασε ήταν ματάς,βασικός μάρτυρας κατηγορίας του Βασίλη Στεργίου.Ενώ τον αναγνώρισε ανάμεσα στους κατηγορούμενους έπεσε σε πολλές αντιφάσεις τόσο όσο αναφορά τη σύλληψη του και τις κατηγορίες που του αποδίδει,όσο και για τα γεγονότα της πορείας συνολικότερα.Συγκεκριμένα,ενώ είπε ότι αναγνώρισε το Βασίλη ανάμεσα σε μια ομάδα που δρούσε εναντίον των ματ πετώντας μολότοφ,πέτρες,καδρόνια επειδη φορούσε χαρακτηριστικά γυαλιά σκι και μάσκα,κατά τη σύλληψη του όμως τα διακριτικά  αυτά βρέθηκαν στην τσάντα του.Όσον αφορά τις κατηγορίες,ανάμεσα σε άλλες γελοιότητες ισχυρίστηκε ότι ο Βασίλης εκτόξευσε εναντίον του κάγκελα 1 μέτρου και ενα κάδο απορριμάτων!Κατόπιν πέρασαν άλλοι δυο μπάτσοι μάρτυρες κατηγορίας και η δίκη διεκόπη για τις 25 Οκτώβρη.Όποιος ξέρει κατι περισσότερο για τις καταθέσεις των δύο τελευταίων μπάτσων ας γράψει  

από μδο 12/10/2011 3:01 μμ.


δεν τα πήγαν καλύτερα. Ωστόσο όποιος ξέρει περισσότερα να μην τα γράψει. Υπάρχει λόγος που οι μάρτυρες δεν επιτρέπεται να ακούν ο ένας τι λέει ο άλλος, ας μη τους διευκολύνουμε. Ευχαριστώ

-p

από koursaros 12/10/2011 4:45 μμ.


Na prostheso pos oi allileggioi itan arketa polloi. Eixan gemisei asfiktika tin aithousa toy dikastiriou kai itan kai para polloi akoma exo apo tin aithousa. Sinolika tha elega 150. An kai prepei na ginoume akoma parapano

από ενας που ηταν εκει 12/10/2011 10:42 μμ.


Οι μπάτσοι ενοείτε ότι θα τα συζητάνε μεταξύ τους και σιγά μην περιμένουν το ιντυ για να μαθουν ο ένας τι είπε ο άλλος .

Και οι άλλοι 2 έπεσαν σε αντιφάσεις ,ο δεύτερος ήταν αρκετά εριστικός και τσαμπουκαλεμένος , είχε καταθέσει αρχικά ότι στάμπαρε και έπιασε έναν από τους 12 , και μετά από 5 λεπτά ξαναμπηκε και κατέθεσε συμπληρωματικά και τα ονόματα των υπολοίπων 6 ( 7 μαζεμένοι υποτίθεται πιάστηκαν από τη διμοιρία του ) που κατά μαγικό τρόπο του ήρθαν μετά από 5-10 λεπτά . Δηλαδή θέλει να μας πει ότι κατάφερε να αναγνωρίσει άλλα 6 άτομα και αφού ταυτοποιήθηκαν τα ονόματα τους  τα θυμόταν και αρχικά ξέχασε να τα αναφέρει , ενώ μετά από 5 λεπτά του ήρθαν . Μιλάμε για γελοιότητα , όποιος μπορεί να το κάνει αυτό έτσι από μόνος του να του δώσουμε βραβείο . Κάθε δευτερόλεπτο αποδικνείουν πόσο βλαμένοι είναι . 

 

Ακούστηκαν φοβερές ατάκες του στιλ " δύο χέρια και δύο μάτια έχω , αυτόν είδα αυτόν έπιασα " και " οι περισότεροι που (και καλά) μας επιτέθηκαν είχαν μακριά μαλλιά " κτλ .

Ρεσιτάλ μαλακίας από τους μάρτυρες κατηγορίας .

Επίσης έγιναν 2-3 ενστάσεις από τους δικηγόρους ότι οι κατηγορίες ήταν αόριστες και καθόλου ξεκάθαρες , οι οποίες απορήφθηκαν από τον εισαγγελέα (που το παιζε και πολλά βαρύς) με τρόπο που, ακουγόταν τουλάχιστον, γελοίος .

Οι μάρτηρες είναι πάρα πολλοί , ίσως τελικά εξεταταστούν γύρω στους 50-60 , μιας και οι 25-30 είναι μόνο μπάτσοι . Αρα θα έχει μέλλον η δίκη μιας και τη πρώτη μέρα εξετάστηκαν μόνο οι πρώτοι 3 .

 

Τα λέμε χαλκίδα 25/10...

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License