Αλληλεγγύη από τη ΣΠΦ και το Θ.Μαυρόπουλο προς το αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ

-

Αλληλεγγύη στο αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ μέσα απ’ τις φυλακές

 

Πριν λίγες μέρες μπάτσοι εισβάλουν για δεύτερη φορά στο αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ. Η εισβολή γίνεται μετά των ξυλοδαρμό φασιστών που πραγματοποιήθηκε από άγνωστους συντρόφους. Τέτοιες επιθετικές αναρχικές δράσεις ομορφαίνουν την καθημερινότητα στους δρόμους της μητρόπολης. Παράλληλα όμως εξοργίζουν την αστυνομία, που επιδιώκει να πάρει ρεβάνς για τους τραυματισμένους συνεργάτες της. Οι εισβολείς στο αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ και η προσαγωγή συντρόφων είναι ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα ότι η ειρήνη της κατανάλωσης στις βιτρίνες των εμπορευμάτων και της ψευτοδιασκέδασης στις καφετέριες της πλήξης, δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαταράσσεται από βίαιες αναρχικές πράξεις που δείχνουν πως δεν έχουμε εγκαταλείψει ακόμα το δρόμο.

Το αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ αποτελεί μία κακοτεχνία για την αρχιτεκτονική της νομιμότητας. Μία παραφωνία στην ομοφωνία της ησυχίας που αναπόφευκτα βρίσκεται στο στόχαστρο των μπάτσων. Όμως η αστυνομική καταστολή  σκοτώνει ένα αναρχικό εγχείρημα μόνο όταν αυτό είναι ήδη νεκρό ως προς τη βασικότερη ουσία του, την επίθεση ενάντια στην εξουσία.

Οι σύντροφοι απ’ το ΝΑΔΙΡ έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να τιμούν τις αξίες και την ουσία της αναρχίας. Εμείς μέσα απ’ τη φυλακή στεκόμαστε δίπλα τους εκφράζοντας ολόψυχα την αλληλεγγύη μας προς αυτούς και τον αγώνα τους.

 

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΙΣΩ, ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΝΑΔΙΡ

 

Τα φυλακισμένα μέλη της Ε.Ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς πρώτης περιόδου – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία:

Χρήστος Τσάκαλος

Μιχάλης Νικολόπουλος

Γεράσιμος Τσάκαλος

Γιώργος Πολύδωρος

Παναγιώτης Αργυρού

Όλγα Οικονομίδου

Δαμιανός Μπολάνος

Γιώργος Νικολόπουλος

Χάρης Χατζημιχελάκης

 

και ο αναρχικός αιχμάλωτος πολέμου:

Θεόφιλος Μαυρόπουλος

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License