Ενημέρωση για "έρευνα" σε σπίτι στις 7/9 στην Θεσσαλονίκη

Ενημέρωση για "έρευνα" σε σπίτι στις 7/9 στην Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη (2 μέρες προ των κινητοποιήσεων της ΔΕΘ και μία μέρα μετά από εμπρησμό σε τράπεζα στην Θεσ/νικη) μπάτσοι της δίωξης και της ασφάλειας με παρουσία πταισματοδίκη, πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι μας, με την πρόφαση της "ανώνυμης καταγγελίας για διακίνιση ναρκωτικών"(!;!;). Ερευνούν όλο το σπίτι, φωτογραφίζοντας αφίσες αναρχικού περιεχομένου και εξετάζοντας χειρόγραφα, επιβεβαιώνοντας μας τον πραγματικό λόγο της παρουσίας τους στο σπίτι μας... Τελικά κατάσχουν τους 3 Η/Υ που είχαμε, για έρευνα ΔΙΑΚΙΝΙΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Η έρευνα αυτή όχι μόνο έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των "ερευνών" σε σπίτια συντρόφων, στέκια και καταλήψεις πριν από "μεγάλα γεγονότα" αλλά επιβεβαιώνει (3η φορά πλέον) την νέα μόδα της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης :να μπαίνουν σε σπίτια έπειτα από κάθε εμπρηστική επίθεση με μια επιχείρηση καρμπόν "ανώνυμης καταγγελίας για διακίνιση ναρκωτικών"(Απρίλης 11' έρευνα σε σπίτια 2 συντρόφων, Ιούνης 11' εισβολή στην κατάληψη Ορφανοτροφείου)

από (Α) 20/09/2011 7:13 μμ.


Είμαστε σιίγουροι ρε παιδιά οτι αυτό θεωρείται νομότυπη διαδικασία? Βασει ποιού τρομονόμου?? Έχει γίνει το ίδιο και σε σπίτι φίλων.. Ντου μέσα στο σπίτι με ανώνυμη καταγγελία? Δεν γίνεται να μην μπορείς να μάθεις, το λιγότερο, το όνομα αυτού που σε κατήγγειλε.. Αν είναι έτσι όποτε θέλουν μπαίνουν όπου θέλουν.. Κανένας νομικός να μας διαφωτίσει??

ε

από ε 21/09/2011 8:49 μμ.


Λογικά οι μπάτσοι και οι εισαγγελεις έχουν νόμο που καλύπτει για λόγους ασφαλείας τα άτομα που δίνουν πληροφορίες και κάνουν ανώνυμες καταγγελίες για τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά ακόμα και για ... εμπόρους ναρκωτικών. Λογικό καθώς αμά όντως συλλάβουν μεγαλοέμπορο δεν νομίζω να την βγάζει καθαρή ο καταγγελθέντας..χαχαχα

Φυσικά όλα αυτά καθαρά νομικίστικα και μη εξακριβωμένα,τωρα τους λόγους όλοι τους ξέρουμε την αφορμή την βρίσκουν οι μπάτσοι όπως και όποτε θέλουν..(το θέμα είναι να μην τους την δώσεις!)

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License