Ενημέρωση για "έρευνα" σε σπίτι στις 7/9 στην Θεσσαλονίκη

Ενημέρωση για "έρευνα" σε σπίτι στις 7/9 στην Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη (2 μέρες προ των κινητοποιήσεων της ΔΕΘ και μία μέρα μετά από εμπρησμό σε τράπεζα στην Θεσ/νικη) μπάτσοι της δίωξης και της ασφάλειας με παρουσία πταισματοδίκη, πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι μας, με την πρόφαση της "ανώνυμης καταγγελίας για διακίνιση ναρκωτικών"(!;!;). Ερευνούν όλο το σπίτι, φωτογραφίζοντας αφίσες αναρχικού περιεχομένου και εξετάζοντας χειρόγραφα, επιβεβαιώνοντας μας τον πραγματικό λόγο της παρουσίας τους στο σπίτι μας... Τελικά κατάσχουν τους 3 Η/Υ που είχαμε, για έρευνα ΔΙΑΚΙΝΙΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Η έρευνα αυτή όχι μόνο έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των "ερευνών" σε σπίτια συντρόφων, στέκια και καταλήψεις πριν από "μεγάλα γεγονότα" αλλά επιβεβαιώνει (3η φορά πλέον) την νέα μόδα της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης :να μπαίνουν σε σπίτια έπειτα από κάθε εμπρηστική επίθεση με μια επιχείρηση καρμπόν "ανώνυμης καταγγελίας για διακίνιση ναρκωτικών"(Απρίλης 11' έρευνα σε σπίτια 2 συντρόφων, Ιούνης 11' εισβολή στην κατάληψη Ορφανοτροφείου)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License