Οι Αμερικανοί έχουν φέρει ειδικές δυνάμεις στη Σούδα

Πιστεύω ότι σχετίζεται με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Στη βάση της Σούδας έχουν φτάσει αεροπορικώς ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών, που ασχολούνται κυρίως με επιχειρήσεις προστασίας διπλωματικών αποστολών κ.τ.λ.

Η ελληνική ηγεσία έχει διατάξει άκρα μυστικότητα για την παρουσία των Αμερικανών στη βάση και έχουν αυξηθεί τα μέτρα φρούρησης, τόσο από προσωπικό της βάσης όσο και από τους μπάτσους (ασφαλίτες κ.τ.λ. στα πέριξ).

από ... 17/09/2011 10:18 μμ.


δλδ τι θα κανουν τα κομαντα?μαλλον ειναι πιο πιθανο να. ειναι για ισραηλ. τουρκια κυπρο παλαιστινη...θα βγουν κ θα πυροβολουν αγανακτισμενους? τρομοκρατει κοσμο το ποστ κ δεν βλεπω το λογο...

...

από ... 17/09/2011 11:18 μμ.


ή για κύπρο

από και η παρουσία τους εκεί τρομοκρατεί 19/09/2011 4:42 πμ.


πώς γίνεται δηλαδή ......

μετακινούν ό,τι δύναμη θέλουν χωρίς να ενημερώνουν το πώς και το γιατί

δεν αναφέρομαι στην κυβέρνηση αλλα την τοπική αυτοδιοίκηση ή κάτι αντίστοιχο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License