Στο Δημόσιο και η γυναίκα του Λοβέρδου!

....

Στο Δημόσιο και η γυναίκα του Λοβέρδου!
 
Από τον Στέφανο Χίο
Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

από κοινός νους 18/09/2011 2:02 πμ.


Έχουμε 'πόλεμο', και δεν μας περισσεύει κανένας. Ιδιαίτερα δημοσιογράφοι που ξετρυπώνουν 'λαγούς'. Τώρα το ότι αυτός είναι 'στραβός' στα υπόλοιπα λες να μην το ξέρουμε; Όποτε ξεστομίζει τα φασιστιλίκια του να είσαι σίγουρος ότι θα τα του τα χώνουμε 'συντροφικά'. Το κατάλαβες ή όχι;

από Nemesis 18/09/2011 4:16 μμ.


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1091400

 

Για να μη ξεχναμε και την σχολη Καλων Τεχνων....

 

βεβαια ,διεψευσε τοτε ο  Λ την μη εμπλοκη του ,οχι το πώς μπηκε η συζυγος...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License