Οι Αμερικανοί έχουν φέρει ειδικές δυνάμεις στη Σούδα

Πιστεύω ότι σχετίζεται με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Στη βάση της Σούδας έχουν φτάσει αεροπορικώς ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών, που ασχολούνται κυρίως με επιχειρήσεις προστασίας διπλωματικών αποστολών κ.τ.λ.

Η ελληνική ηγεσία έχει διατάξει άκρα μυστικότητα για την παρουσία των Αμερικανών στη βάση και έχουν αυξηθεί τα μέτρα φρούρησης, τόσο από προσωπικό της βάσης όσο και από τους μπάτσους (ασφαλίτες κ.τ.λ. στα πέριξ).

από κρήτη 17/09/2011 11:41 μμ.


επιβεβαιώνω από τα ανατολικά της κρήτης την πληροφορία σας.

έχουν υπερβολικά μεγάλη ατζέντα στη σούδα, έχουν έρθει ασφαλίτες από αμερική αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν εκεί.

Η πληροφορία είναι 100% επιβεβαιωμένη

από καλησπέρα από Κρήτη 18/09/2011 2:53 μμ.


Λοιπόν, εδώ σκάσανε μύτη και μερικές νέες φάτσες ασφ-αλητών στην πόλη, πιθανόν από πρωτεύουσα, αν κρίνω από το υφάκι. Παίζει να είναι αξιωματικοί κι έτσι, γιατί οι "συνάδερφοι" τους έχουν στα μέλια. Επίσης, από ντόπιο που δουλεύει στη βάση, είπε ότι με το μάτι του φάνηκαν καμιά 250ριά οι Αμερικλάνοι. Τους βγάζουν στην από πίσω μεριά της βάσης και κάνουν ασκήσεις. Δυστυχώς η κοινωνία εδώ βγάζει φράγκα από όλο αυτό το πολεμόχαρο κόλπο και δεν αντιστέκεται όπως αξίζει στην ιστορία του νησιού (κατοχή κ.τ.λ.).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License