ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

Εξω οι ιμπεριαλιστες  απο τη Λιβυη !

Οι λαοι δεν εχουν αναγκη απο προστατες !

 

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

 

Πέντε μήνες μετά το ξεκίνημα των νατοϊκών βομβαρδισμών και επιθέσεων στη Λιβύη, ο ιμπεριαλιστικός συνασπισμός φαίνεται να κερδίζει άλλη μία «νίκη» και να «σώζει» ακόμα έναν λαό, όπως τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ και τόσους άλλους, στον κύκλο αίματος και καταστροφής που έχει ανοίξει η ιμπεριαλιστική επίθεση σε λαούς και χώρες.

Πανηγυρίζουν οι ιμπεριαλιστές και οι απανταχού αντιδραστικοί υποτακτικοί τους για την επιτυχία τους και ετοιμάζονται για την καταλήστευση της χώρας και του λαού της Λιβύης, μέσα από συμφωνίες «βοήθειας» που πρόθυμα προσέρχονται να υπογράψουν τα ντόπια ενεργούμενά τους. Για να αρχίσει έτσι μία νέα μαύρη περίοδος εκμετάλλευσης και καταπίεσης του  λαού στο όνομα της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας» των ιμπεριαλιστών.

Σε μία περίοδο που η αθεράπευτη οικονομική κρίση του παγκόσμιου καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος οδηγεί τους ιμπεριαλιστές, μέσα από την όξυνση των ανταγωνισμών και των αντιθέσεών τους, σε κλιμάκωση της επίθεσης ενάντια στους λαούς, για την παγκόσμια κυριαρχία και το ξαναμοίρασμα των αγορών, οι λαοί δεν έχουν να περιμένουν τίποτα άλλο από φτώχεια, εξαθλίωση και καταστροφικές επιδρομές.

Το μέλλον των λαών και οι αγώνες τους ενάντια στους ντόπιους δυνάστες τους είναι δική τους υπόθεση που δεν μπορεί να παραχωρηθεί σε κανέναν Ομπάμα, Σαρκοζί, Κάμερον και τους υπόλοιπους, αλλά να στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις, να αποκρούσουν την ιμπεριαλιστική σκλαβιά και τα δεινά που αυτή επιφέρει.

Στις δύσκολες στιγμές για το λαό της Λιβύης και όλους τους λαούς πρέπει να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας και την αντιιμπεριαλιστική μας δράση, να οικοδομήσουμε το μέτωπο πάλης των λαών που θα ανατρέψει την ιμπεριαλιστική κυριαρχία και θα αποτρέψει νέους καταχτητικούς πολέμους.


·         Κάτω οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι

·         Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών

·         Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο των λαώνΚΚΕ(μ-λ)Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License