το λεγόμενο κυπριακό ιντιμιντια συνδιαλέγεται και φλερτάρει με το ΕΛΑΜ

Αν και το κυπριακό ιντιμίντια έχει από καιρό διαγραφεί από την λίστα των ιντιμίντια από το αθηναϊκό ιντιμίντια εμφανίζεται ωστόσο κανονίκά στις λίστες των άλλων ιντιμίντια.

Αν και το κυπριακό ιντιμίντια έχει από καιρό διαγραφεί από την λίστα των ιντιμίντια από το αθηναϊκό ιντιμίντια  εμφανίζεται ωστόσο κανονίκά στις λίστες των άλλων ιντιμίντια.
αλλά οι διαχειριστές του απροκάλυπτα πλέον λένε ότι συνδιαλέγονται με το ΕΛΑΜ την αδελφή οργάνωση της χρυσής αυγής και μάλιστα εκφράζουν τον θαυμασμό τους:
" Τη νύκτα της 20ης Ιουλίου (όπως και εκείνη της 12 Ιουλίου, νύκτα των δακρυγόνων) το πειθαρχημένο άγημα του ΕΛΑΜ ήταν άψογο στην συμπεριφορά του. Ούτε φασαρίες έκαμε (και εξ' όσων γνωρίζω, πάντα είναι έτσι), ούτε προκάλεσε, ούτε και ενόχλησε οποιονδήποτε. Ακόμα και όταν ο αρχηγός του εγκατέλειψε το άγημα και κινήθηκε γιά να προσέλθει στην εξέδρα γιά να μιλήσει, το άγημα του ΕΛΑΜ διατήρησε τη συνοχή του χωρίς να εμπλακεί σε οιαδήποτε επεισόδια. "..

για λόγους καταγραφής αυτής της πραγματικότητας παραπέμπω στο σχετικό άρθρο .
όσοι και όσες είσαστε στο εξωτερικό και έχετε σχέση ή επαφή με  σ.ο. άλλων ιντιμίντια παρακαλώ να τους ενημερώσετε . Αυτή η ξεφτίλα πρέπει να σταματήσει.

   http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/08/blog-post_20.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License