Να μην εκδοθεί η αγωνίστρια Gulaferit Unsal

.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε κινητοποίηση τους δημοκρατικούς πολίτες  και τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις  για να σταματήσει η διαδικασία έκδοσης στην Γερμανία της τουρκάλας αγωνίστριας και συνδικαλίστριας Gulaferit Unsal.
Η Gulaferit Unsal  που υπήρξε πρόεδρος του συνδικάτου δημόσιων υπάλληλων στην Άγκυρα και απεργός πείνας στις φυλακές  του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος  καταδιώκεται από τις γερμανικές αρχές σαν τρομοκράτης! με σκοπό να παραδοθεί στην Τουρκία.
Η απόφαση του δικαστηρίου στην Θεσσαλονίκη να παραδοθεί στις γερμανικές αρχές, ο περιορισμός της διαδικασίας με την απαγόρευση να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες υπεράσπισης καθώς και το στημένο από την αντιτρομοκρατική θεατρικό σκηνικό σύλληψης της  πείθουν πως πίσω από όλα βρίσκεται ένα ενιαίο κέντρο που θέλει την πλήρη συμμόρφωση με τις προκλητικές και αστήρικτες γερμανικές κατηγορίες και απαιτήσεις. Και αυτό το κέντρο είναι η κυβέρνηση των εντολοδόχων της Τρόικας και του ΔΝΤ.
Η  Gulaferit Unsal, πρέπει να μείνει στην Ελλάδα και να της δοθεί πολιτικό άσυλο. Γι αυτό τις επόμενες ημέρες πρέπει να ξεδιπλωθεί μια ισχυρή και μαζική κινητοποίηση αλληλεγγύης ενόψει της εξέτασης της υπόθεσης της στον Αρειο Πάγο.
ΚΚΕ(μ-λ)
Γραφείο Τύπου
Αθήνα 19 Αυγούστου 2011

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License