Κάτω τα χέρια από τη ΛαΙκή Συνέλευση του Λευκού Πύργου!

...

Κάτω τα χέρια από τη Λαϊκή Συνέλευση του Λευκού Πύργου!

Καταγγέλλουμε στο λαό της Θεσσαλονίκης την σχεδιαζόμενη από το Δήμο διάλυση του χώρου των συνελεύσεων των Αγανακτισμένων στο Λευκό Πύργο. Ο τάχα «ανεξάρτητος» και «δημοκράτης» κ. Μπουτάρης, λειτουργώντας για ακόμα μία φορά κατ’ εντολή της κυβέρνησης σα χωροφύλακας του Μνημονίου, αμφισβητεί ευθέως το δημοκρατικό δικαίωμα του λαού να συγκεντρώνεται, να οργανώνεται και να αγωνίζεται.

Με το πρόσχημα της «καθαριότητας», αυτός που έκανε την πόλη να θυμίζει χωματερή, προσπαθεί για λογαριασμό του συστήματος να εμποδίσει τη μόλυνση της λαϊκής αφύπνισης, εν όψει νέων βάρβαρων μέτρων και της πορείας στη ΔΕΘ. Φοβάται αυτός και τα αφεντικά του, ότι πολύ σύντομα μπορεί να αναζωπυρωθεί το κίνημα των πλατειών, αφού δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τα λαϊκά στρώματα.

Αυτή η μόλυνση όμως δεν εμποδίζεται με τρομοκρατικά μέτρα. Το λαϊκό κίνημα θα δώσει την απάντηση του στους λακέδες του Μνημονίου, της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης, με νέο, σκληρότερο γύρο αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License