Στρατιωτική άσκηση της Ταξιαρχίας Αλ-Κουντς στη Λωρίδα της Γάζας‏

..

Γάζα, 31/07/2011

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου στη λωρίδα της Γάζας, η Saraya al-Quds (Ταξιαρχία Αλ-Κουντς), η στρατιωτική πτέρυγα του κινήματος της Ισλαμικής Τζιχάντ, οργάνωσε μια μεγάλη στρατιωτική άσκηση με την ονομασία "Υπόσχεση πρόκλησης και ανοικοδόμησης".

Τη διεξαγωγή της στρατιωτικής άσκησης παρακολούθησε η διοίκηση του κινήματος της Ισλαμικής Τζιχάντ και της Saraya Al-Quds, οι Μουτζαχεντίν, οι οικογένειες των μαρτύρων του κινήματος και ένας μεγάλος αριθμός πολιτών.

Στην άσκηση συμμετείχαν περισσότεροι από 400 Μουτζαχεντίν από διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Saraya Al-Quds.

Ο Abu Ubaida, ένας από τους διοικητές της Saraya Al-Quds, δήλωσε: "Η άσκηση έχει ως στόχο να αναδείξει την πολεμική ικανότητα της Αντίστασης γενικά και της Saraya Al-Quds ειδικότερα. Ετοιμαζόμαστε σήμερα για αντιμετωπίσουμε τη βαρβαρότητα του σιωνιστή εχθρού απέναντι στη λωρίδας της Γάζας."

Και ο διοικητής πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ, οι Μουτζαχεντίν της Saraya επέδειξαν μια αξιοσημείωτη επάρκεια φέρνοντας εις πέρας τις αποστολές που ανέλαβαν. Θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το σιωνιστή εχθρό στην επόμενη αναμέτρηση."

Ο Abu Ubaida ανανέωσε την υπόσχεσή του ενώπιον του θεού για τη συνέχιση στο δρόμο της Τζιχάντ και της Αντίστασης, μέχρι τη νίκη.

Πηγή: CPI

Φωτογραφίες θα βρείτε εδώ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License