Αλληλεγγύη στην Αυτοδιαχειριζόμενη Εστία του ΤΕΙ Ηρακλείου

Αλληλεγγύη στην Αυτοδιαχειριζόμενη Εστία του ΤΕΙ Ηρακλείου

Απο το 2005 μέχρι και σήμερα η Αυτοδιαχειριζόμενη εστία του ΤΕΙ Ηρακλείου δείχνει τον δρόμο της αυτοοργάνωσης σε πολλά νέα εγχειρήματα αλλά και σε όσους αμφέβαλλαν κατα καιρούς για την δύναμη της συλλογικής,αυτοοργανωμένης και χωρίς εκπροσώπους προσπάθειας. Φυσικά ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος όπου καταβάλλονται ίσες συλλογικές προσπάθειες απο όλους όσους φιλοξενούνται σε αυτόν και τον στηρίζουν (άνεργοι,φοιτητές,μετανάστες) είναι ενα καρφί στο καθεστώς της μισθωτής σκλαβιάς που σπρώχνει τους ανθρώπους με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση,την απομόνωση και την ανέχεια. Έτσι λοιπόν,οι πρυτανικές αρχές ήδη απο το 2010 ξεκίνησαν τις οργανωμένες επιθέσεις προς την Αυτοδιαχειριζόμενη Εστία (τοποθέτηση κάγκελων,κλείδωμα πυλών ΤΕΙ,διάδοση ψευδών κατηγοριών..) φτάνοντας να απειλούν τους κατοίκους με την προκλητική άρση του ασύλου και να ζητούν την εκκένωση της αυτοδιαχειριζόμενης εστίας μέχρι το τέλος του Ιουλίου. Είναι καιρός όμως να σταθούμε απέναντι στις ύπουλες προθέσεις των πρυτανικών αρχών και να διεκδικήσουμε το πανεπιστημιακό άσυλο που θέλουμε. Γιατί η στέγαση και η σίτιση είναι δικαίωμα όλων και οφείλουμε να κρατήσουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας αλώβητη. 
 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.
 Η ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License