Διαδηλώσεις στη Ραμάλα λόγω της επίσκεψης Παπούλια
Published on Tuesday, 12 July 2011 Ραμάλα, (PIC) – Καλέσματα έχουν γίνει για‎‎‎‎‎‎ μια μαζική παρουσία στην πλατεία Al-Manara στο κέντρο της πόλης Ραμάλα την Τρί‎‎‎‎τη, για πραγματοποίηση διαδήλωσης λόγο της επίσκεψης του Έλληνα Προέδρου Κάρολου Παπούλια στην Παλαιστινιακή Α‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ρχή καθώς και στον πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς.

Οι διαδηλωτές θα καταδικάσουν τη θέση της Ελλ‎‎‎άδας για την πολιορκία της Γάζας και θα καλέσει την Ελλάδα να ανακαλέσει την απαγόρευση απόπλου για τα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας, που έχουν αποκλειστεί στα ελληνικά λιμάνια.

Τα καλέσματα έγιναν από διάφορες παλαιστινιακές οργανώσεις νεολαίας στο Facebook.

Ο Παπούλιας συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το μπλοκάρισμα των πλοίων ώστε να μην αποπλεύσουν από τα λιμάνια της Ελλάδας προς τη Λωρίδα της Γάζας και  να σπάσουν τον αποκλεισμό του Ισραήλ σε αυτή.

Ο Πέρες είπε στον Παπούλια ότι η απαγόρευση έχει συμβάλει στην ηρεμία στην περιοχή και ήταν τελικά προς όφελος της Γάζας.

Πηγή:PIC

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License