Μήνυσαν τη διμοιρία των ΜΑΤ για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Μήνυσαν τη διμοιρία των ΜΑΤ για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σήμερα κατατίθεται στην Εισαγγελία της Αθήνας η μήνυση για το κακούργημα της «απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση» σε βάρος της διμοιρίας των ΜΑΤ που ξυλοκόπησε άγρια 22χρονο, στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο νέος νοσηλεύεται με κάταγμα στο κρανίο, βαθύ σκίσιμο στο κεφάλι με 9 ράμματα, σπασμένο δόντι, εκδορές στο πρόσωπο και στα αυτιά, κάταγμα στον αγκώνα και την ωμοπλάτη, βαθύ τραύμα (σκίσιμο) στο πόδι με 10 ράμματα, εξάρθρωση γονάτου, τραύματα στα πλευρά και την πλάτη, συνεπεία των οποίων υπέστη νεφρική ανεπάρκεια.

Η δικηγόρος του νεαρού σπουδαστή των ΙΕΚ περισυνέλεξε χθες τα πιστοποιητικά των γιατρών προκειμένου να συνοδέψει τη μήνυση. Ο 22χρονος δεν θα μεταφερθεί σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί, δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα (έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη κοινής ειρήνης και εξύβριση), δεδομένου ότι αναμένεται να υποβληθεί σε μια σειρά από αξονικές και άλλες εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ -όπως αναφέρουν πληροφορίες- οι εκκλήσεις των οικείων του νεαρού για τον εντοπισμό αυτοπτών μαρτύρων που είδαν όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο νεαρός φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License