Αφίσα για το 6μηνο των Τσιλιανίδη,Τζίφκα,Δημτσιάδη,Φεσσά

Αφίσα για το συμβούλιο 6ημηνο των συντρόφων Τσιλιανίδη,Φεσσά,Τζίφκα,Δημτσιάδη

post image

Αφίσα για το συμβούλιο 6ημηνο των συντρόφων Τσιλιανίδη,Φεσσά,Τζίφκα,Δημτσιάδη.

Οι σύντροφοι περνάνε από το συμβούλιο στην Θεσσαλονίκη για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος της ΔΕΗ όπου είχε συλληφθεί στις 13/10/10 ο σύντροφος Γ.Σκουλούδης.

Οι σύντροφοι Τζίφκας,Τσίλιανιδης,Φεσσάς,Δημτσιάδης συμπληρώνουν {από 13/01/11}6 μήνες και έτσι αυτόματα εκδικάζεται η εξακολούηση ή μη της προφυλάκισης τους.

Εικόνες:

..

από ε 10/07/2011 2:25 μμ.


Περιμένετε μια επανάσταση; Ας είναι, η δικιά μου ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό! Όταν θα είστε έτοιμοι (τι ατέλειωτη αναμονή!) δεν με πειράζει να προχωρήσω για λίγο μαζί σας. Όταν όμως σταματήσετε, εγώ θα συνεχίσω τον τρελό και θριαμβευτικό μου δρόμο προς την σπουδαία και ύψιστη κατάκτηση του τίποτα! Κάθε κοινωνία που θα οικοδομήσετε θα έχει τα όριά της. Και έξω από τα όρια κάθε κοινωνίας, ανυπότακτοι και ηρωικοί αλήτες θα περιφέρονται με τις άγριες και βέβηλες σκέψεις τους – σχεδιάζοντας ακόμα νέα και φριχτά ξεσπάσματα εξέγερσης! Θα είμαι ανάμεσά τους.

Και μετά από μένα, όπως και πριν, θα υπάρχουν αυτοί που θα λεν στους φίλους τους: «υποκλιθείτε στον εαυτό σας παρά στους θεούς και τα είδωλα. Βρείτε τι κρύβετε μέσα σας και φέρτε το στο φως, φανερωθείτε».

Γιατί ο καθένας που εξερευνώντας την εσωτερικότητά του, αποσπά ότι είχε μυστηριωδώς θαφτεί μέσα του, καταγίνεται μια σκιά που θα επισκιάσει κάθε μορφή κοινωνίας που μπορεί να υπάρξει κάτω από τον ήλιο!

Όλες οι κοινωνίες τρέμουν όταν η περιφρονημένη αριστοκρατία των αλητών, των αποκλεισμένων, των μοναδικών, κυριάρχων του ιδανικού και κατακτητών του τίποτα, προχωρά αποφασιστικά στο βέβηλο και λυτρωτικό της έργο. Λοιπόν, εικονοκλάστες, εμπρός!”


παιδιά, η αφίσα δεν πρέπει να είναι 4,2 MB, δεν πάει για τύπωμα. Μέχρι 500 KB είναι καλά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License