Ανεκδοτο:Δηλωσεις Παπουτσή

Δηλωσεις Παπουτσή

Ο χειριστής των σκυλιών του κρατους,υπουργός δολοφονίας του πολίτη, ανακοίνωσε πως συνχέρει τους "ανδρες" της ελληνικής αστυφονίας για την αυτοσυγκράτηση που επέδειξαν εχτές.

από _..._ 30/06/2011 8:59 μμ.


Άψογο!!!  Μόνο το χιούμορ και η αλληλεγγύη μας σώζει εδώ που φτάσαμε...

από ο κοκάκιας 30/06/2011 9:12 μμ.


αυτήν την ώρα μας λέει ότι οι μπάτσοι είναι δημοκρατικότατοι, τα έκαναν όλα καλά χτες και δεν έχουν καμιά σχέση με τους φασίστες. Επίσης εμμέσως λέει ότι τα χημικά είναι απαραίτητα.

Αυτά από τον κύριο "θα καθαρίσω την αστυνομία απ την Χρυση Αβγη", "θα καταργήσω τα δακρυγόνα", "θα καταργήσω τον κουκουλονόμο" κλπ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

όσοι βρέθηκαν για πρώτη φορά χτες στο δρόμο κατάλαβαν πολλά

Στον δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις

είχε πει κάτι εξίσου αισχρό.  Ήταν τότε υπουργός εμπορικής ναυτιλίας νομίζω.  Το θυμάται κανείς;  Εγώ όχι, απλώς θυμάμαι ότι ήταν πάλι κάτι σε στυλ "γράφω στ' αρχ*** μου τον κόσμο"!!!  Εγώ από τότε τον είχα σιχαθεί...  Γιατί κάποιοι από εμάς έχουμε ακόμη μνήμη!

από ... 30/06/2011 9:31 μμ.


Ο Παπουτσής, εννοώ.  Όχι, δηλαδή, ότι ο Χρυσοχοίδης είναι καλύτερος...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License