Για τη δολοφονία από μπάτσους του Martin Neshkovski

Ανακοίνωση των συμμετεχόντων/σών στο 6ο Αναρχικό Φεστιβάλ Βιβλίου

post image

Με τη δολοφονία του Martin Neshkovski στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στην Ελλάδα, του Carlo Giuliani στην Ιταλία και τόσων άλλων, τα κράτη αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο ως υπηρετών του βάρβαρου νεοφιλελευθερισμού. Ως συνέπεια, δεν μπορούν παρά να γίνονται ολοένα και πιο βίαια και καταπιεστικά.

Τα κράτη σήμερα, έχοντας απωλέσει κάθε δυνατότητα για παροχή των ελάχιστων και βασικών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες τους τελευταίους αιώνες, όπως η εκπαίδευση, η ασφάλιση και η περίθαλψη, απογυμνώνονται από κάθε δημόσιο ρόλο. Η μοναδική τους αποστολή είναι να επιβάλουν μέτρα για τη διασφάλιση της ανενόχλητης κυριαρχίας του Κεφαλαίου και να συμπεριφέρονται ως αστυνομικοί σκύλοι των πολυεθνικών, των κυβερνήσεων-μάνατζερ και των μαφιών τους.  

Σε έναν κόσμο όπου ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και ο εθνικισμός προωθούνται και χρησιμοποιούνται για αποπροσανατολισμό της γενικής δυσαρέσκειας που γεννούν η αυξανόμενη φτώχεια και οι ολοένα βαθύτερες ταξικές διαιρέσεις, ο αγώνας ενάντια στον παγκόσμιο καπιταλισμό και το αστυνομικό κράτος είναι η μόνη μας επιλογή.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License