Καταδρομικό άνοιγμα το βράδυ του Σαββάτου 18-6-11 στην αττική οδό - κόμβο Μεταμόρφωσης

Για περισσοτερο απο 1 ωρα και 15 λεπτα, συναγωνιστες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ( www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com) άνοιξαν καταδρομικά το Σάββατο 10 μμ τα διόδια της Αττικής οδού, στον κομβο της Μεταμορφωσης.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18-6-11 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ- ΚΟΜΒΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Για περισσοτερο απο 1 ωρα και 15 λεπτα, συναγωνιστες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com) άνοιξαν καταδρομικά το Σάββατο 10 μμ τα διόδια της Αττικής οδού, στον κομβο της Μεταμορφωσης.
Οι δεκάδες συναγωνιστες έχοντας πρόσφατες τις εμπειρίες της βαρβαρης επιθεσης των ΜΑΤ στην γενική απεργια της 15/6, φωναζαν συνθηματα με τις ντουντουκες οπως:
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ, ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ κλπ
Το ανοιγμα αποφασιστηκε ομοφωνα μετα απο ανοιχτη λαϊκη συνελευση και τα αυτοκινητα ξεκινησαν προς τον κομβο Μεταμορφωσης , σε κομβόι. Τα διερχομενα αυτοκινητα που εβλεπαν το κομβόι με τις κιτρινες σημαιες και τα αναμενα αλαρμ, κορναριζαν πανηγυρικα, χαιρετωντας τους συναγωνιστες.
Η καταδρομικη δραση διηρκησε πανω απο 1 ωρα και 15 λεπτα.
Οι μεγαλοεργολαβοι ας μην νομιζουν οτι τωρα που ο κοσμος βγηκε στις πλατειες αυτοι δεν θα δεχονται τοσο συχνα τις επισκεψεις του κινηματος μας. Αντιθετα φρεσκοι αγωνιστες μπηκαν στο κινημα μας μεσα απο τις λαϊκες συνελευσεις των πλατειων και δυναμωνουν τις δρασεις και τις γραμμες μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 1 ΚΑΙ 2

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0WzS2PbRKeA
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RP3DRocXK00

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
www.oxidiodia.gr και  www.denplironodenplirono.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License