ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 7 μμ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Οι εξελιξεις στις πλατειες δενονται με την εκδηλωση ανοιχτη συζητηση του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ εναντια στα ναρκωτικα και το συστημα που τα προωθει στους εγαζομενους και την νεολαια

post image

Οι εξελιξεις στις πλατειες δενονται με την εκδηλωση - ανοιχτη συζητηση του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ εναντια στα ναρκωτικα και το συστημα που τα προωθει στους εγαζομενους και την νεολαια.
Κατω απο το φως των εξεγερμενων σε ολες τις πλατειες εναντια στο μνημονιο και τους ντοπιους και ξενους δυναστες συζηταμε για να οργανωσουμε την παλη για την ανατροπη τους.
ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6,  ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ , 7 μμ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ" ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
www.oxidiodia.gr  και www.denplironodenplirono.com

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License