Αξιωματικός των ΜΑΤ καλωδιωμένος

Μπράβοι με προβλήματα ακοής.

post image

Δε φτάνουν οι δύο ασύρματοι και τα δύο κινητά, τώρα τους καλωδιώνουν και με ενδοεπικοινωνία.

Φαίνεται ότι δεν ακούνε καλά. Αν υπάρχει δυνατή μουσική από μεγάφωνα, θα τους δημιουργούσε πολλά προβλήματα.

Εικόνες:

από εη 29/06/2011 10:41 μμ.


γενικα εχω σκεφτει πως με καποιο μεσο μπορουμε να κανουμε παρασιτα στις συχνοτητες τους. αυτο το μεσο σιγουρα πρεπει να ειναι ενας πομπος. δεν ξερω παραπανω, αλλα ξερω οτι γινεται.

από δύσκολο, εξηγώ γιατί - 30/06/2011 2:56 μμ.


Για να κάνεις παρεμβολές σε αυτό το σύστημα επικοινωνίας, χρειάζεσαι πολύ ακριβά μηχανήματα και τη δυνατότητα να τα αντικαταστήσεις, όταν θα πέσουν στα χέρια τους. Μιλάμε για ένα κόστος περίπου εκατό χιλιάρικα.

από ααα ποιοτητα 30/06/2011 3:15 μμ.


αν οι μπατσοι μεινουν χωρις διαταγες δεν υπαρχουν καν .Μια ζωη μαθαινουν αυτο ακριβως το πραγμα .ΝΑ εκτελουν διαταγες .Σιγουρα μια μικρη πρωτοβουλια θα την παρουν αλλα μεχρι εκει , μετα θα βαλτωσουν και μαλιστα οσο δεν παει .

από πόλη = μέτωπο 30/06/2011 4:01 μμ.


Είναι πιο εύκολο πρακτικά να διασπάσουμε τις δυνάμεις των μπράβων της χούντας, κατεβαίνοντας σε πολλά διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα, παρά να κάνουμε jamming στις συχνότητές τους.

από ... 30/06/2011 4:06 μμ.


να μετανιώσουν κι άλλοι;  Θα τους πάρουμε γρήγορα χαμπάρι.  Όλοι οι μετανιωμένοι μπάτσοι στο ιντιμίντια μπαίνουν τελευταία...  Και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.  Οι συμβουλές τους είναι πολύτιμες.

από ... 30/06/2011 6:04 μμ.


Μέτωπο;;;!!!  Για να δούμε παιδιά, για να δούμε...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License