Επίλυση του προβλήματος πρόσβασης στο indymedia.org από ελληνικούς παρόχους

Επίλυση του προβλήματος πρόσβασης στο indymedia.org από ελληνικούς παρόχους

Πριν λίγες ώρες, μετά από συντονισμένες προσπάθειες τεχνικών συντρόφων από ελλάδα και εξωτερικό, επίλυθηκε το πρόβλημα πρόσβασης στο domain indymedia.org από ελληνικούς παρόχους.

Υπενθυμίζω ότι το πρόβλημα προέκυψε μετά από διακοπή λειτουργίας ενός από τους κύριους DNS servers του Indymedia Network και δεν οφείλεται σε "πρωτοβουλία" ή τεχνικό πρόβλημα κάποιου παρόχου.
 
congrats and thanks to all techies :)

...

από ... 02/06/2011 5:41 μμ.


σε οσους ειναι πραγματικα μπλοκαρισμενη η προσβαση(πχ οσοι μπαινουν μεσω του πανελληνιου σχολικου δικτυου) μπορουν απλα να γραφουν https://athens.indymedia.org αντ για http://athens.indymedia.org

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License