Πέμπτη 2 Ιούνη ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Πέμπτη 2 Ιούνη ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

post image

Η πρόταση για άνοιγμα διοδίων έγινε στην  συνέλευση 31/5 του Συντάγματος, και μεταφράστηκε σε  δράση την ,  πέμπτη  2  Ιούνη απο τις Επιτροπές Αγώνα Βορείων Προαστίων και Νότιας Αθήνας στον κόμβο της μεταμόρφωσης  στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. Μαζί μας πολυμελές συνεργείο της Ελβετικής τηλεόρασης (SF Swiss TV) ενημερώθηκε για τις δράσεις του κινήματος, τις θέσεις μας για την κρίση, τους σχεδιασμούς μας για το μέλλον.

Εικόνες:

από ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 02/06/2011 8:51 πμ.


Η πρόταση για άνοιγμα διοδίων και τις πρωινές ώρες οπου εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι πληρώνουν καθημερινά το χαράτσι των 2,80 ευρώ για να πάνε στη δουλειά τους,έγινε στην χθεσινή συνέλευση 31/5 του Συντάγματος, και μεταφράστηκε σε  δράση την επομένη, σήμερα Τετάρτη 1η Ιούνη απο τις Επιτροπές Αγώνα Βορείων Προαστίων και Νότιας Αθήνας στον κόμβο της Κατεχάκη στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. Μαζί μας πολυμελές συνεργείο της Ελβετικής τηλεόρασης (SF Swiss TV) ενημερώθηκε για τις δράσεις του κινήματος, τις θέσεις μας για την κρίση, τους σχεδιασμούς μας για το μέλλον.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ στον κόμβο Μεταμόρφωσης 5.30-7.30μ.μ. /ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ /ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ να κανουμε την αγανακτηση και την οργη μας πράξη: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License