ΚΙ Ο ΜΠΟΒΕ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Ο γνωστός Γάλλος ακτιβιστής αγρότης επισκέπτεται τον Τσάβες!

post image

Τριήμερο ταξίδι στη Βενεζουέλα πραγματοποίησε ο ακτιβιστής ηγέτης των Γάλλων αγροτών, προσκεκλημένος των εκεί αγροτικών συνεταιρισμών για να εκθέσει τις απόψεις του για την αντιπαγκοσμιοποίηση και την αγροτική πολιτική του προέδρου Τσάβες. Η Liberation, από όπου αλίευσα την είδηση, κάνει διάφορα καλαμπούρια σε σχέση με την ποινή που του έχει επιβληθεί για το προπέρσινο ντου που έκανε στα McDo. Καταδικάστηκε πρόσφατα σε τρίμηνη φυλάκιση αλλά η ποινή δεν εφαρμόστηκε λόγω του τεταμένου προεκλογικού κλίματος. Ο αρθογράφος πάντως εύχεται η επανεκλογή Σιράκ να μην οδηγήσει στην ενεργοποίηση της ποινής και να μη χρειαστεί ο συμπαθής συνδικαλιστής να ζητήσει πολιτικό άσυλο στην πετρελαιοπαραγωγό χώρα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License