Φεστιβάλ Προσβασιμότητας

διεκδικούμε ένα ανοιχτό και προσβάσιμο πανεπιστήμιο για όλους και μια πόλη που να μη στερεί την ελεύθερη μετακίνηση στα άτομα με αναπηρία, λόγω έλλειψης των κατάλληλων υποδομών ή λόγω αδιαφορίας των πολιτών της

post image

Η Ομάδα Προσβασιμότητας στα πλαίσια της ανάδειξης του προβλήματος προσβασιμότητας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των φοιτητών με αναπηρίες διοργανώνει φεστιβάλ την Παρασκευή 13 Μαΐου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ στον υπαίθριο χώρο μεταξύ Νομικής και Θεολογικής Σχολής.
Θα πραγματοποιηθούν προβολές βίντεο που αφορούν στην δυσκολία πρόσβασης των ατόμων με αναπηρίες καθώς και θεατρικό δρώμενο και ανοιχτή συζήτηση πάνω στο ζήτημα της προσβασιμότητας. Μετά τις 9 θα ανοίξει τη συναυλία ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Return to Litany, οι Lady Lazarus και οι 3 Seasons. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχουν καφέδες, φαγητό και ποτά.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License