Κούβα : Κουβανοί τουρίστες !

Είδες ο κομμουνισμός !

Η κουβανική κυβέρνηση θα επιτρέψει, για πρώτη φορά εδώ και περισσότερο από 50 χρόνια, τουριστικά ταξίδια στο εξωτερικό για τους Κουβανούς, σύμφωνα με ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων που δόθηκε στην δημοσιότητα από τις αρχές.

Η κυβέρνηση θα "μελετήσει τις διατάξεις που θα επιτρέψουν στους κατοίκους της Κούβας να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ως τουρίστες", αναφέρει ένα από τα 313 μέτρα οικονομικής μεταρρύθμισης που εγκρίθηκε τον Απρίλιο από ένα ιστορικό συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας.

Το έγγραφο που δημοσιεύθηκε δεν δίνει καμία λεπτομέρεια για το πως θα επιτραπούν αυτά τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά επισημοποιεί την απόφαση να επιτραπεί στους Κουβανούς να ταξιδεύουν στο πλαίσιο των οικονομικών μεταρρυθμίσεων που δρομολόγησε ο Πρόεδρος Ραούλ Κάστρο.


http://www.nooz.gr/world/kouvanoi-touristes-meta-apo-50-xronia

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License