120 νεκροι στην Συρια ο απολογισμός εδω και 5 εβδομάδες

σε 120 ανερχονται οι νεκροι αστην Συρια απο την εναρξη της εξέγερσης κατα της κυβερνησης Ασσαντ. Αλλά όλο και πληθαινουν δείγματα όπως αυτο .. >>

post image

με την βοήθεια photoshop παρουσιάζεται διαδηλωση υπερ του Ασσαντ .. σαν αντικαθεστωτική διαδήλωση.. δείγμα των καιρών..

Εικόνες:

από @ 25/04/2011 10:17 πμ.


Πυροβολισμοί ακούγονται στην πόλη Ντεράα της νότιας Συρίας, όπου το πρωί της Δευτέρας εισήλθαν εκατοντάδες άνδρες των συριακών δυνάμεων ασφαλείας, υποστηριζόμενοι από άρματα μάχης.

(skai)

 


Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση στη Συρία. Στρατιωτικές δυνάμεις και άρματα μάχης βρίσκονται στην πόλη Ντεράα, ενώ η αιματηρή καταστολή της εξέγερσης συνεχίζεται στη Δαμασκό και σε άλλες πόλεις της χώρας. Τους 350 ξεπερνούν οι νεκροί, ενώ η κυβέρνηση δείχνει να αγνοεί κάθε έκκληση για τερματισμό της βίας. Εν τω μεταξύ, η αμερικανική κυβέρνηση φέρεται ότι εξετάζει την επιβολή κυρώσεων σε σύρους αξιωματούχους.

Περισσότερα , και video από την εισβολή του στρατού στην Ντεράα :

http://www.nooz.gr/world/aimatiri-eisvoli-tou-stratoi-stin-nteraa

http://www.ert.gr/

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License