Για την επίθεση στο σταθμό «ΣΥΓΓΡΟΥ- ΦΙΞ»

Για την επίθεση στο σταθμό «ΣΥΓΓΡΟΥ- ΦΙΞ»

Τη Τρίτη 19/4/2011 ομάδα συντρόφων-ισσών πραγματοποίησε επίθεση στο σταθμό «ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ» του μετρό σπάζοντας τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων καθώς και τα ακυρωτικά, πετάχτηκαν μπογιές και τρικάκια.


Αν δεν ήταν σοβαρό θα ήταν γελοίο…

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι, όντα με μακρόχρονη παράδοση, πείρα και μεράκι στον κοινωνικό παρασιτισμό και την εκμετάλλευση, θέλουν να μας πείσουν ότι οι « τζαμπατζήδες των τρένων και των λεωφορείων είναι απειλή για την οικονομία, «άρα και την κοινωνία».Οι ρητορίες τους βολικότατα ξεχνούν ότι ανάμεσα στα αφεντικά και τους από κάτω δεν υπάρχει τίποτα ν α μοιραστούμε, κανένα κοινό συμφέρον. Αυτό που για χιλιάδες ανθρώπους είναι καθημερινή ανάγκη για μετακίνηση σε μια πόλη εργοστάσιο, για τους υπουργούς, τους μάνατζερ και τα κολαούζα τους είναι είναι άλλη μια πηγή εσόδων, εξτραδάκι για τη διατήρηση του κοινωνικού τους status.

Η οικονομία ΤΟΥΣ κατακρεουργεί τις ζωές ΜΑΣ, τα κέρδη ΤΟΥΣ είναι το αίμα ΜΑΣ, τα συμφέροντά ΤΟΥΣ απαιτούν την υπακοή ΜΑΣ, του συλλογικό ΜΑΣ εγώ να γίνει ο τάφος ΤΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License