Ανοίγουμε σήμερα Πέμπτη 21 Απρίλη τα διόδια σε Ελευσίνα, Τραγάνα και Αττική οδό

Σήμερα Πέμπτη 21 Απρίλη οι Επιτροπές αγώνα "Δεν Πληρώνω" ανοίγουν τα διόδια στην Ελευσίνα(εθνική οδός) στις 4μμ, στην Τραγάνα στις 5μμ και στην Αττική οδό στο Ρουπάκι Ασπροπύργου στις 6μμ. www.oxidiodia.gr

Ανοίγουμε σήμερα Πέμπτη 21 Απρίλη τα διόδια σε Ελευσίνα, Τραγάνα και Αττική οδό image

Σήμερα Πέμπτη 21 Απρίλη οι Επιτροπές αγώνα "Δεν Πληρώνω" ανοίγουν τα διόδια στην Ελευσίνα(εθνική οδός) στις 4μμ, στην Τραγάνα στις 5μμ και στην Αττική οδό στο Ρουπάκι Ασπροπύργου στις 6μμ.

Επίσης τη Δευτέρα 25 Απρίλη, οι Επιτροπές Αγώνα "Δεν Πληρώνω" ανοίγουν τα διόδια των Αφιδνών στις 5μμ και του Ισθμού της Κορίνθου στις 6μμ.

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

www.oxidiodia.gr

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License