Ο Αγώνας στην Κερατέα συνεχίζεται – Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι!

Η αντίσταση των κατοίκων και η συμπαράσταση ολόκληρου του λαού, έχουν διαμορφώσει ένα ακόμα ισχυρό μέτωπο ενάντια στα αντιδραστικά σχέδια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των συμφερόντων που εξυπηρετεί.

Στην Κερατέα, ο αγώνας των κατοίκων για να μη γίνει ο ΧΥΤΑ, συνεχίζεται, σκληρός, αποφασιστικός και πολύμορφος. Οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής είναι συνεχείς καθώς η κυβέρνηση παραμένει μέχρι σήμερα αποφασισμένη να εξυπηρετήσει τα εργολαβικά συμφέροντα, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί η περιοχή, το περιβάλλον και ο αρχαιολογικός χώρος που βρίσκεται στο Οβριόκαστρο. Όμως η αντίσταση των κατοίκων και η συμπαράσταση ολόκληρου του λαού, έχουν διαμορφώσει ένα ακόμα ισχυρό μέτωπο ενάντια στα αντιδραστικά σχέδια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των συμφερόντων που εξυπηρετεί.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους οι κάτοικοι και οι φορείς της Κερατέας, πραγματοποίησαν τριήμερο (8-9-10/4) εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ενάντια στον ΧΥΤΑ με τη συμμετοχή πλήθους καλλιτεχνών (μουσικών, ζωγράφων, ηθοποιών κλπ.) στις οποίες δεκάδες χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκαν ενισχύοντας την αντίσταση. Από την επόμενη κιόλας μέρα οι δυνάμεις καταστολής έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους προσπαθώντας να ανοίξουν τα μπλόκα των κατοίκων στις γύρω λεωφόρους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License