Ο αγώνας του λαού της Κερατέας δεν συκοφαντείται, δεν προβοκάρεται, δεν τρομοκρατείται!

Δελτίο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ) 15/4/11 Ο αγώνας του λαού της Κερατέας δεν συκοφαντείται, δεν προβοκάρεται, δεν τρομοκρατείται!

Δελτίο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)

15/4/11

Ο αγώνας του λαού της Κερατέας δεν συκοφαντείται, δεν προβοκάρεται, δεν τρομοκρατείται!

Τη στιγμή που η κυβέρνηση σκληραίνει επικίνδυνα τη στάση της απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό της Κερατέας, εξαπολύοντας ξανά, την Πέμπτη 14/4, ένα πρωτοφανές και «στρατιωτικού τύπου», όργιο κρατικής τρομοκρατίας, με επιθέσεις δεκάδων διμοιριών ΜΑΤ, τραυματισμούς κατοίκων και αέναη χρήση χημικών μέσα στην πόλη, τη στιγμή που ο λαός μας, απ’ τη μια άκρη της χώρας, ως την άλλη, προσδόκα κι ελπίζει στη νίκη του σκληρού και δίκαιου αυτού αγώνα, άγνωστοι επιτέθηκαν ξημερώματα Παρασκευής, με βόμβες μολότοφ, στο σπίτι ζεύγους αστυνομικών, στην Κερατέα. Τέτοιου τύπου ενέργειες, ύποπτες και ξένες με τον μεγαλειώδη αγώνα των κατοίκων, ή με χαρακτηριστικά «ατομικής αντεκδίκησης», σε μια φάση μάλιστα όπου, ο αγώνας αυτός, έχει δημιουργήσει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση κι έχει «ζορίσει» ακόμα και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, έρχονται σε αντίθεση με το απλωμά του, τη μαζική στήριξή του, τη δυνατότητα νικης του. Δίνουν, ταυτόχρονα, στην κυβέρνηση την αφορμή να συκοφαντήσει και να επιτεθεί με μεγαλύτερη μανία, απέναντι στο μαζικό και ακηδεμόνευτο αυτό αγώνα, που συνεχίζεται επι 4 μήνες, με στόχο να τον τσακίσει, μπροστά μάλιστα και στο άνοιγμα των νέων εστιών αντίστασης, απέναντι στα νέα μέτρα που θα προωθήσει. Η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους του αγώνα, και σε ένα μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο υποστήριξης και αλληλεγγύης στο δίκαιο αυτό αγώνα των κατοίκων της Κερατέας και της Λαυρεωτικής, στους δρόμους της Αθήνας.

ΚΚΕ(μ-λ) 

Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα

Τηλ. 210-3303639, Fax 210-3815597

www.kkeml.gre-mail: cpgml@otenet.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License