οι μπατσοι της Κερατεας κλατάρουν!!!

οι μπατσοι της Κερατεας κλατάρουν!!!

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας κάνοντας λόγο για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας τους στην περιοχή της Κερατέας.

Όπως αναφέρει η Ένωση, παραβιάζονται κατά συρροή τα ωράρια εργασίας που φθάνουν ακόμα και τις 16 ώρες ημερησίως, ενώ κινδυνεύει άμεσα η σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών.

Στο μεταξύ, για τις 24 Μαΐου αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει το Ελληνικό Δημόσιο κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου για την υπόθεση της κατασκευής ΧΥΤΥ στην Κερατέα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License