Ψήφισμα αλληλεγγύης των Λαικών Αγωνιστικών Κινήσεων Χαλανδρίου προς το λαό της Κερατέας.

Ψήφισμα αλληλεγγύης των Λαικών Αγωνιστικών Κινήσεων Χαλανδρίου προς το λαό της Κερατέας

ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις Χαλανδρίου, συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα του λαού της Κερατέας ενάντια στη μετατροπή του τόπου τους στη μεγαλύτερη χωματερή της Αττικής, ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής τους.

Στην Κερατέα φάνηκε όλη η γύμνια του συστήματος, ποιούς πραγματικά υπηρετεί, πόσο του είναι όλο και πιο δύσκολο να πείσει ότι δουλεύει «για το καλό του λαού», και πόσο το μόνο που του μένει είναι να εξαπολύει τις δυνάμεις καταστολής με μια πρωτοφανή σφοδρότητα ενάντια σε όλη ανεξαιρέτως την κοινωνία.

Ο αγώνας σας είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς ο λαός μπορεί να οργανωθεί και να αντισταθεί απέναντι στην ξέφρενη επίθεση που δέχεται και στο μαύρο μέλλον που του ετοιμάζουν. Αναγνωρίζοντας τον δίκαιο αγώνα σας και την αποφασιστικότητα σας, ολόψυχα σας συμπαραστεκόμαστε με την αισιοδοξία και την πεποίθηση πως θα νικήσετε. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για έμπρακτη και ειλικρινή υποστήριξη στον αγώνα σας.

 

ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License