Βραζιλία. Όλα τα γουρούνια έχουν την ‘ίδια μούρη.

111111

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε από κάμερες ελέγχου της , Zona Norte de Manaus της πολιτείας της Αμαζονίας, στην Βραζιλία, τον Αύγουστο του 2010 και δημοσιεύτηκε τον περασμένο Φλεβάρη.

Στο βίντεο εμφανίζονται ένστολα καθάρματα να πυροβολούν εν ψυχρό ένα εξαθλιωμένο 14χρονο που υπήρχαν υποψίες ότι πιθανά να συμμετείχε στο εμπόριο ναρκωτικών.

Παρόλές τις 5 σφαίρες που δέθηκε ο νεαρός κατάφερε να επιβιώσει, για κακή τύχη των μπάτσων που έσπαγαν πλάκα πυροβολώντας στον αβοήθητο και τρομαγμένο ανήλικο.

Τα συνεχή και αυξανόμενα κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας υποχρέωσαν το τοπικό κοινοβούλιο να δημιουργήσει μια κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου που θα ασχολείται αποκλειστικά με τις καταγγελίες της αστυνομικής βίας, προσπαθώντας έτσι να κατευνάσει την λαϊκή οργή που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Λατινοαμερικάνικη χώρα

http://www.sidneyrezende.com/noticia/125735+policiais+acusados+de+balear+menino+de+14+anos+sao+presos+no+amazonas

 

από πάντως 24/03/2011 11:38 μμ.


Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί από το χρήστη.

από @ 25/03/2011 11:08 πμ.


post image

Εικόνες:

από Navajo από μακριά 26/03/2011 4:27 πμ.


http://www.dailymotion.com/video/xhsygk_brazil-boy-shot-in-chest-by-police_news#from=embed

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License