ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ.. η ονομασια της επεμβασης στην Λιβύη

Χθες στα αεροδρόμια Σούδας, Ανδραβίδας και Άκτιου βρίσκονταν 30 πολεμικά αεροσκάφη και εκκρεμούν αιτήματα για την προσγείωση άλλων 40! Ο αριθμός των 70 αεροσκαφών ειναι πολύ μεγάλος και επειδή είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί κι άλλο ήδη ετοιμάζονται για προστεθουν στη λίστα των βάσεων υποδοχής η Καλαμάτα, ίσως η Τανάγρα, αλλά και η Λήμνος!

επιχείρηση ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ονομασε το ΝΑΤΟ την επιθεση στην Λιβύη Χθες στα αεροδρόμια Σούδας, Ανδραβίδας και Άκτιου βρίσκονταν 30 πολεμικά αεροσκάφη και εκκρεμούν αιτήματα για την προσγείωση άλλων 40! Ο αριθμός των 70 αεροσκαφών ειναι πολύ μεγάλος και επειδή είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί κι άλλο ήδη ετοιμάζονται για προστεθουν στη λίστα των βάσεων υποδοχής η Καλαμάτα, ίσως η Τανάγρα, αλλά και η Λήμνος!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License